PRIMA IESIRE DIN #2020. INCORONATA

O fi standul? O fi bila? O fi pescarul? Bulanul… 😂, o vorba vesela care nu-mi aparține însă lucrurile și faptele bune trebuie purtate. 

Un articol de Adrian Doana

CANTITATE PRINSA

CMMC

CAPTURI

Adrian Doana

Adrian Doana

Adrian Shotonyi

Adrian Shotonyi

Iancy Petrescu

Iancy Petrescu

O fi standul? O fi bila? O fi pescarul? Bulanul… 😂, o vorba vesela care nu-mi aparține însă lucrurile și faptele bune trebuie purtate. 🥔

Gata cu statul in casa. Am dus casa pe Sacosu Turcesc intr-un concurs de poveste organizat de Art Crap Maramures – Dorin Farcas and Co.

Ramasesem “nepescuitii” clubului si pana aceste momente am trait pescuitul prin colegii care punctasera 2 competitii pana acum pe Doripesco si Lazuri 5.

Sortii decid ca noi, Adrian DoanaAdrian Sotonyi si Iancy Petrescu, pescuim în sectorul B, mai exact B5, pontonul 19.

Ca bucuria primei ieșiri sa fie pe măsura asteptarilor, în fiecare zi de concurs am avut parte de toate. Câte o “mica” furtună, din păcate pe contra sens, direcția vântului fiind invers de cum ne-ar fi ajutat. Ploi cu soare, soare cu ploi, driluri dubl, driluri triple si aproape cvadruble.

Dupa munca si rasplata, pestele de 20+ kg de la începutul concursului care ne-a aratat ca avem o sansa cel putin la calitate, in continuare am avut parte de o surpriza majora în a 4 zi de concurs când 2 superbi crapi de 22,800 și 24,700 kg au ținut morțiș sa facă poze cu băieți de la #CARP4FUN.

Final apoteotic. Fruntași la calitate și a treia cea mai grea echipa de pe sector, închidem cele 4 zile de concurs pe Locul 1 / Sector si CMMC captura competiției.

Pe viitor, va promitem si alte experiente cu perscari, pesti si trofee pentru ca:
E CARP4FUN si e serioasa treaba!

Cele bune!

Adrian DoanaAdrian Sotonyi si Iancy Petrescu

CARP4FUN 🇷🇴
Infinite fishing adventures! Team!

#CARP4FUN #C4F #team #CRI2020 #carpfishing #Gforce #fish #baitfish #performace #friends #teprinde #carpbaits #carphunter #catchandrelease #adventure #outdoor #fishing #nature #peace